За фирмата

pics_30

През 1991 година с много ентусиазъм  и желание за работа  е създадена  фирма „Мес” за производство на бебешки и детски дрехи. Първоначално  разполага с три машини и две шивачки.

Любовта, с която се произвеждат дрехите, точният избор на модели и материали  бе нашата успешна реклама …

През 1997 в  патентно ведомство е регистрирана запазена марка КОМЕС.

Целеустремеността на младия екип води до бързо разрастване на производството.

pics_86

 

Произвежданите от нас артикули са с отлично, безкомпромисно качество, както на използваните материи, така и на самата изработка. Най-важното условие, на което отговарят разнообразните модели, е комфорта и здравето на детето.

Дългогодишната практика, високите цели, отличната организация и управление донесе на фирмата ни златен медал от 21-ви международен пловдивски панаир 2001 год.

„Комес ” многократно е участвала на международен плодвивски панаир, също така и на специализирани панири  в   Бърно, Кьолн и  Виена.

 

pic_88

Фирмата успешно е осъществявала проекти с Quelle/Германия,  Intraeid/Финландия, Quelle/Австрия,  Carrefur/Франция  и множество български дистрибутори.

 

 

pics_58

 

Фирмата успешно управлява производствен шивашки цех в гр. София .

Производственият капацитет от 1500 единици/дневно, се постига благодарение на съвременна шивашка техника, отлична организация и внимателно подбрани специалисти – моделиери, технолози, cad оператори, конструктори.

 

 

pics_76Организацията ни включва

Успешно работим и с подизпълнители – предимно за текстилни материали.

 

 

komes_icons1Марка „КОМЕС” съчетава в себе си следните елементи:

Качество

Оригиналност

Магия

Естетика

Сърце